ZoekenUitgebreid zoeken

Inloggen

Banner
Banner
Banner
Banner


Prijzen op deze site zijn excl. BTW.
FAQ PDF Afdrukken E-mail

Levertijd en beschikbaarheid
Het merendeel van de producten in de webwinkel wordt na betaling binnen de 3 werkdagen verzonden

Afleveradres
Tijdens het plaatsen van de bestelling geeft u een facturatieadres op, maar u kan ook kiezen voor een afwijkend afleveradres. Postbusleveringen zijn niet mogelijk bij ons.

Prijzen en garantie
Alle genoemde prijzen van artikelen op de website zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten. Mogelijke prijswijzigingen voorbehouden. Op alle artikelen rust fabrieksgarantie; over het algemeen voor de periode van twee jaar. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Waarom is mijneltako.be zo goedkoop?
Wij zijn een online winkel. Daardoor besparen wij tal van kosten: geen duur pand, geen dure accountmanager, geen dure leasewagens,... Wij hebben ook geen klanten die niet betalen, want u betaalt vooraf. Alle bestellingen worden thuis geleverd. Bij voorkeur hebben wij u niet aan de telefoon of ontvangen we geen e-mails. Niet omdat we u niet aardig vinden, maar omdat dat ons kosten scheelt. En net daarom zijn onze producten zo goedkoop.

Installatie
Laat het Eltako materiaal steeds door een professionele installateur plaatsen.

Elders een lagere prijs
Vraag gerust naar onze speciale condities! Wij maken graag een voorstel op maat…

Over MijnEltako.be
De website MijnEltako.be is eigendom van Snelprint (Rijvers 36c te 9930 Lievegem - België) met als ondernemingsnummer BE 0883 140 755. Snelprint is een onafhankelijke verkoper van Eltako producten en is niet gelieerd aan de eigenaar van het merk Eltako: Eltako GmbH.

Klachten
Heeft u een klacht over een geleverd product, neem dan contact met ons op! Voor het afhandelen van klachten hebben wij wel informatie nodig zoals uw naam en het ordernummer.